Seuraa Taloushallintoliitto

Uutiset

KLT-tentin pääsyvaatimuksia kevennettiin - tentti edelleen yhtä vaativa kuin ennen

Uutiset   •   Maalis 07, 2018 11:52 EET

Nyt merkonomit voivat osallistua KLT-tenttiin 3 vuoden työkokemuksella yhdessä yliopisto- ja ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneiden kanssa. Tentin vaativuus pysyy ennallaan.

Työryhmä rajaisi mikroyritykset tilintarkastuksen ulkopuolelle - TAL tyytyväinen ehdotukseen

Uutiset   •   Tammi 18, 2018 17:25 EET

Työ- ja elinkeinoministeriön työryhmä ehdottaa, että lakisääteisen tilintarkastuksen rajoja nostetaan ensi sijassa niin, että kaikki kirjanpitolain mukaiset mikroyritykset rajataan tilintarkastusvelvollisuuden ulkopuolelle. Taloushallintoliitto on tyytyväinen ehdotukseen.

Taloushallintoliitto Opetushallituksen työelämätoimikuntaan

Uutiset   •   Tammi 15, 2018 15:23 EET

Opetushallitus on julkistanut työelämätoimikuntien kokoonpanot. Taloushallintoliiton toimitusjohtaja Antti Soro on nimetty liiketoiminnan AT työelämätoimikuntaan.

Haemme koulutusliiketoiminnan vetäjää!

Uutiset   •   Loka 31, 2017 09:36 EET

Haemme koulutusliiketoiminnan vetäjää vastaamaan koulutusliiketoimintamme kasvusta ja kannattavuudesta.

TAL-lausunto yhteisöjen tulolähdejaon poistamisesta

Uutiset   •   Elo 28, 2017 16:07 EEST

Taloushallintoliitto on antanut valtiovarainministeriölle lausunnon muistiosta koskien lainsäädäntöhanketta yhteisöjen tulolähdejaon poistamisesta.

TAL lausunto hallituksen esitysluonnoksesta uudeksi tulotietojärjestelmäksi

Uutiset   •   Elo 21, 2017 10:02 EEST

Taloushallintoliitto on antanut lausunnon Valtiovarainministeriön esitysluonnoksesta uudeksi tulotietojärjestelmäksi. Tulotietojärjestelmä muodostuu tulorekisteristä ja siihen liittyvistä sähköisistä palveluista.

Taloushallintoliitto hakee tarkastuspäällikköä

Uutiset   •   Kesä 29, 2017 14:42 EEST

Haemme organisaatiomme vahvistukseksi tarkastuspäällikköä vastaamaan muun muassa tilitoimistotarkastuksen toimintatapojen tehostamisesta.

Kirjanpito- ja tilinpäätöspalveluiden liikevaihdon kehitys jatkoi kasvuaan

Uutiset   •   Huhti 11, 2017 08:19 EEST

Kirjanpito- ja tilinpäätöspalveluiden liikevaihdon kehitys jatkoi kasvuaan vuoden 2016 loppupuolella.