Seuraa Taloushallintoliitto

Uutiset

TAL lausunto: Kannatamme työryhmän ehdotusta lakisääteisen tilintarkastusvelvollisuuden uusiksi rajoiksi

Uutiset   •   Helmi 08, 2018 13:46 EET

Kannatamme työryhmän ehdotusta lakisääteisen tilintarkastusvelvollisuuden uusiksi rajoiksi. Lakisääteisestä tilintarkastusvelvollisuudesta voidaan luopua mikroyritysten osalta, koska muun muassa EU-säännökset eivät sitä edellytä eikä lakisääteisyydelle ei ole niin painavia kansallisia perusteita, että niiden takia yritysten omistajien valinnanvapautta pitäisi rajoittaa.

Uudistettu Hyvä tilinpäätöstapa pienille yrityksille -kirja on tilattavissa

Uutiset   •   Tammi 31, 2018 09:12 EET

Olemme julkaisseet 10. painoksen suositusta Hyvä tilinpäätöstapa pienille yrityksille kirjasta.

Haemme koulutusliiketoiminnan vetäjää!

Uutiset   •   Loka 31, 2017 09:36 EET

Haemme koulutusliiketoiminnan vetäjää vastaamaan koulutusliiketoimintamme kasvusta ja kannattavuudesta.

TAL-lausunto yhteisöjen tulolähdejaon poistamisesta

Uutiset   •   Elo 28, 2017 16:07 EEST

Taloushallintoliitto on antanut valtiovarainministeriölle lausunnon muistiosta koskien lainsäädäntöhanketta yhteisöjen tulolähdejaon poistamisesta.

TAL lausunto hallituksen esitysluonnoksesta uudeksi tulotietojärjestelmäksi

Uutiset   •   Elo 21, 2017 10:02 EEST

Taloushallintoliitto on antanut lausunnon Valtiovarainministeriön esitysluonnoksesta uudeksi tulotietojärjestelmäksi. Tulotietojärjestelmä muodostuu tulorekisteristä ja siihen liittyvistä sähköisistä palveluista.

Taloushallintoliitto hakee tarkastuspäällikköä

Uutiset   •   Kesä 29, 2017 14:42 EEST

Haemme organisaatiomme vahvistukseksi tarkastuspäällikköä vastaamaan muun muassa tilitoimistotarkastuksen toimintatapojen tehostamisesta.

Kirjanpito- ja tilinpäätöspalveluiden liikevaihdon kehitys jatkoi kasvuaan

Uutiset   •   Huhti 11, 2017 08:19 EEST

Kirjanpito- ja tilinpäätöspalveluiden liikevaihdon kehitys jatkoi kasvuaan vuoden 2016 loppupuolella.