Ohita
Antti Rantalainen valittiin Taloushallintoliiton kunniapuheenjohtajaksi.
Antti Rantalainen valittiin Taloushallintoliiton kunniapuheenjohtajaksi.

Tiedote -

Yhteensä 23 uutta auktorisoitua taloushallinnon palveluntarjoajaa – Antti Rantalainen kunniapuheenjohtajaksi

Taloushallintoliitto auktorisoi 23 taloushallinnon yritystä viimeisen toimintakauden aikana. Auktorisoituja yrityksiä ja palvelukeskuksia on Suomessa nyt yhteensä noin 600. Taloushallintoliitto järjesti keväkokouksensa tänä vuonna Seinäjoella 7. kesäkuuta.

Auktorisointi on talous- ja palkkahallinnon palveluja tarjoavalle yritykselle merkittävä saavutus ja vahva todiste alan osaamisesta. Taloushallintoliiton myöntämä auktorisointi takaa, että asiakasyrityksen taloushallinnon palvelut hoitaa luotettava, vakavarainen ja osaava ammattilainen.

Auktorisoinnin saadakseen taloushallinnon palveluntarjoajan on läpäistävä Taloushallintoliiton tarkastus. Tarkastuksessa kiinnitetään huomiota muun muassa siihen, toimiiko yritys taloushallintopalvelualan hyvän tavan mukaan.

Taloushallintoliiton toimikaudella 2022–2023 auktorisoidut palveluntarjoajat

BDO Oy – Business Services & Outsourcing

Helsinki
Fimake Accounting Oy Hyvinkää
HP Economics Oy Pori
Integrata Oy Tampere, Helsinki, Turku, Pori, Oulu
JPond Oy Kangasala
JUJU ACC - Accounting Agengy Oy Helsinki
NumerotON Oy Hyvinkää
Optimi Talouspalvelut Oy Lahti
ProAgria Etelä-Suomi, Etelä-Pohjanmaa ja Oulu Hämeenlinna, Seinäjoki, Oulu
Saruman Oy Oulu
Sinun Tilit Oy Vihti
Suupohjan Tili-isäntä Ky Suupohja
Taloushallinto Mia Oy Eurajoki
Tilikaakko Oy Hamina
Tilintarkastus Jukka Sorjonen Oy

Jyväskylä

Tilitoimisto Mansikka Oy Helsinki
Tilitoimisto Avux Oy Kemijärvi
Tilitoimisto Noste Oy Koski tl
Tilitoimisto Tasepalvelu Oy Rauma, Eura

Tilitoimisto Vahtivuori Oy

Kuopio
Vides Group Oy Turku
Antti Rantalainen kunniapuheenjohtajaksi

Toimialan yksi tunnetuimmista voimahahmoista Antti Rantalainen valittiin Taloushallintoliiton ensimmäiseksi kunniapuheenjohtajaksi. Rantalainen on toiminut erilaisissa luottamustehtävissä Taloushallintoliitossa ja Tili-instituuttisäätiössä yhteensä yli 20 vuoden ajan. Lisäksi hän on ollut luottamustehtävissä esimerkiksi Suomen Yrittäjissä ja Paltassa. Kaiken tämän ohessa Rantalaisen yhtiöstä on kasvanut Suomen suurin taloushallinnon palveluyritys.

Tänä vuonna myönnettiin ainoastaan yksi ansiomerkki. Hopeisen ansiomerkin sai Monetran toimitusjohtajan tehtävistä hiljan eläkkeelle jäänyt Päivi Pitkänen. Pitkänen tunnetaan ennen kaikkea palvelukeskusten taloushallinnon kehittämisestä ja yhteistyöstä.

Ansiomerkit myöntää liiton hallitus omasta tai liiton jäsenen aloitteesta. Sääntöjen mukaan ansiomerkki voidaan myöntää henkilölle, joka merkittävällä tavalla on edistänyt liiton toimintaa ja tavoitteita sekä jäsenistön yhteisiä etuja. Taloushallintoliiton ansiomerkin on suunnitellut Antti Osara.

Kategoriat


Taloushallintoliitto pähkinänkuoressa

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon palveluja tarjoavien auktorisoitujen yritysten ja yhteisöjen valtakunnallinen toimialajärjestö. Liitto edustaa noin 600 auktorisoitua taloushallinnon yritystä ja palvelukeskusta. Jäsenyritykset hoitavat 150 000 suomalaisen pk-yrityksen ja yhteisön taloushallintoa.

www.taloushallintoliitto.fi

Yhteyshenkilöt

Jari Seppä

Jari Seppä

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja 050 348 1064
Juha Kartano

Juha Kartano

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintä-​ ja markkinointijohtaja 050 360 9720

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon yritysten valtakunnallinen toimialajärjestö

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon palveluja tarjoavien auktorisoitujen tilitoimistojen ja taloushallinnon palveluja tarjoavien yritysten valtakunnallinen toimialajärjestö. Liitto edustaa noin 600 auktorisoitua taloushallinnon yritystä ja palvelukeskusta sekä 50 yhteistyöjäsentä. Yli puolet suomalaisista yrityksistä käyttää Taloushallintoliittoon kuuluvaa tilitoimistoa.

Taloushallintoliitto
Salomonkatu 17 A 11. krs
00100 Helsinki