Ohita

Uutinen -

Video: Koronan vaikutukset tilitoimistoihinJulkaisemme tallenteen Tasekirjailijat ry:n ja Taloushallintoliiton yhteisestä webinaarilähetyksestä "Koronan vaikutukset tilitoimistoihin" 27.3.2020. Kouluttaja ja taloushallinnon asiantuntija Riikka Lehtinen käy lähetyksessä läpi etätyön, kirjanpidon, verotuksen ja palkanlaskennan kysymyksiä koronaepidemian aiheuttamien poikkeusolosuhteiden näkökulmasta.

Miten tulee toimia, jos aineistoa ei saadakaan asiakkaalta ajoissa poikkeustilanteen vuoksi tai oma henkilökunta sairastuu? Miten palkat saadaan ajallaan maksuun ja mahdolliset lomautukset hoidetaan? Entä miten etätyö vaikuttaa tapaturmavakuutukseen ja työskentelyolosuhteisiin? 

Yleisistä toimintatavoista lähetyksessä nostetaan esille mm. miten yhteydenpito asiakkaisiin hoidetaan, kuinka töiden priorisointi on hyvä hoitaa ja mitä tulee huomioida tilitoimiston oman talouden osalta.

Yhteyshenkilöt

Jari Seppä

Jari Seppä

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja 050 348 1064
Juha Kartano

Juha Kartano

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintä-​ ja markkinointijohtaja 050 360 9720

Liittyvä sisältö

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon yritysten valtakunnallinen toimialajärjestö

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon palveluja tarjoavien auktorisoitujen tilitoimistojen ja taloushallinnon palveluja tarjoavien yritysten valtakunnallinen toimialajärjestö. Liitto edustaa noin 600 auktorisoitua taloushallinnon yritystä ja palvelukeskusta sekä 50 yhteistyöjäsentä. Yli puolet suomalaisista yrityksistä käyttää Taloushallintoliittoon kuuluvaa tilitoimistoa.

Taloushallintoliitto
Salomonkatu 17 A 11. krs
00100 Helsinki