Ohita

Uutinen -

Video: Koronan vaikutukset tilitoimistoihinJulkaisemme tallenteen Tasekirjailijat ry:n ja Taloushallintoliiton yhteisestä webinaarilähetyksestä "Koronan vaikutukset tilitoimistoihin" 27.3.2020. Kouluttaja ja taloushallinnon asiantuntija Riikka Lehtinen käy lähetyksessä läpi etätyön, kirjanpidon, verotuksen ja palkanlaskennan kysymyksiä koronaepidemian aiheuttamien poikkeusolosuhteiden näkökulmasta.

Miten tulee toimia, jos aineistoa ei saadakaan asiakkaalta ajoissa poikkeustilanteen vuoksi tai oma henkilökunta sairastuu? Miten palkat saadaan ajallaan maksuun ja mahdolliset lomautukset hoidetaan? Entä miten etätyö vaikuttaa tapaturmavakuutukseen ja työskentelyolosuhteisiin? 

Yleisistä toimintatavoista lähetyksessä nostetaan esille mm. miten yhteydenpito asiakkaisiin hoidetaan, kuinka töiden priorisointi on hyvä hoitaa ja mitä tulee huomioida tilitoimiston oman talouden osalta.

Yhteyshenkilö/-t

Jari Seppä

Jari Seppä

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja 050 348 1064
Riikka Hirsimäki

Riikka Hirsimäki

Lehdistön yhteyshenkilö Johtaja, viestintä ja julkaisut 050 307 0890

Julkaisuun liittyvää sisältöä:

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon palveluja tarjoavien auktorisoitujen tilitoimistojen ja konsulttiyritysten valtakunnallinen toimialajärjestö.

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon palveluja tarjoavien auktorisoitujen tilitoimistojen ja konsulttiyritysten valtakunnallinen toimialajärjestö. Liitto edustaa noin 800 auktorisoitua taloushallinnon yritystä. Jäsenyritykset hoitavat 140 000 suomalaisen pk-yrityksen ja yhteisön taloushallintoa.

Taloushallintoliitto
Salomonkatu 17 A 11. krs
00100 Helsinki