Ohita

Uutinen -

Video: Korona tilitoimiston näkökulmasta

Julkaisemme TilisanomatLIVE-lähetyksen 17.3.2020 osuuden ”Korona tilitoimiston näkökulmasta”, jossa Taloushallintoliiton johtava asiantuntija Janne Fredman käy läpi ajankohtaista tietoa ja ohjeita tilitoimistoille koronavirusepidemian aiheuttamiin poikkeusolosuhteisiin.

Esityksen aiheet:

  • Palveluntuotannon haasteet ja sopimukset
  • Asiakkaiden maksuviiveet ja sopimukset
  • Etätyö – sopimukset ja tietotekniikkaa
  • Neuvoja asiakkaan kassanhallintaan
  • Palkanlaskennan tilanteita

Lisää tietoa näistä aiheista julkaistaan jatkuvasti Taloushallintoliiton tiedotuksessa. Alta löydät aiheeseen liittyvät jo julkaistut tiedotteet. Liiton tuottamista uutisista ja tiedotteista liittyen koronaepidemiaan löydät päivttyvän koosteen Taloushallintoliiton sivuilta: https://taloushallintoliitto.fi/tal-koronauutisointi

TilisanomatLIVE on webinaarilähetys, jossa kuulet syventävät tietoiskut ajankohtaisista taloushallintoalan teemoista.

Yhteyshenkilöt

Janne Fredman

Janne Fredman

Taloushallinnon johtava asiantuntija Tilisanomat-lehden päätoimittaja 050 597 0223

Liittyvä sisältö

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon palveluja tarjoavien auktorisoitujen tilitoimistojen ja konsulttiyritysten valtakunnallinen toimialajärjestö.

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon palveluja tarjoavien auktorisoitujen tilitoimistojen ja konsulttiyritysten valtakunnallinen toimialajärjestö. Liitto edustaa noin 600 auktorisoitua taloushallinnon yritystä ja palvelukeskusta. Jäsenyritykset hoitavat 140 000 suomalaisen pk-yrityksen ja yhteisön taloushallintoa.

Taloushallintoliitto
Salomonkatu 17 A 11. krs
00100 Helsinki