Video: Korona tilitoimiston näkökulmasta

Julkaisemme TilisanomatLIVE-lähetyksen 17.3.2020 osuuden ”Korona tilitoimiston näkökulmasta”, jossa Taloushallintoliiton johtava asiantuntija Janne Fredman käy läpi ajankohtaista tietoa ja ohjeita tilitoimistoille koronavirusepidemian aiheuttamiin poikkeusolosuhteisiin.

Esityksen aiheet:

• Palveluntuotannon haasteet ja sopimukset
  • Asiakkaiden maksuviiveet ja sopimukset
  • Etätyö – sopimukset ja tietotekniikkaa
  • Neuvoja asiakkaan kassanhallintaan
  • Palkanlaskennan tilanteita

Lisää tietoa näistä aiheista julkaistaan jatkuvasti Taloushallintoliiton tiedotuksessa. Alta löydät aiheeseen liittyvät jo julkaistut tiedotteet. Liiton tuottamista uutisista ja tiedotteista liittyen koronaepidemiaan löydät päivttyvän koosteen Taloushallintoliiton sivuilta: https://taloushallintoliitto.fi/tal-koronauutisointi

TilisanomatLIVE on webinaarilähetys, jossa kuulet syventävät tietoiskut ajankohtaisista taloushallintoalan teemoista.

Johtava asiantuntija, taloushallinto Tilisanomat- ja Tilitoimistossa-lehden päätoimittaja 050 597 0223