Ohita
Verohallinnon syvennetyssä tilitoimistoyhteistyössä mukana 67 toimistoa

Uutinen -

Verohallinnon syvennetyssä tilitoimistoyhteistyössä mukana 67 toimistoa

Verohallinnon ja auktorisoitujen tilitoimistojen välistä syvennettyä yhteistyötä on jatkettu.

Syksylle 2016 asti kestäneestä syvennetyn yhteistyön pilotista saatiin hyviä kokemuksia. Kokeilua päätettiin vielä jatkaa ja toimintamallia kehittää kesään 2018 saakka.

Syvennetyssä yhteistyössä on mukana 67 tilitoimistoa ja noin 900 asiakasyritystä. Mukana olevat tilitoimistot voivat kysyä nimetyiltä Verohallinnon yhteyshenkilöiltä neuvoa asiakasyrityksen tuloverotuksesta ja arvonlisäverotuksesta. Tarkoituksena on selvittää ennakkoon ratkaisut epäselviin asioihin, jolloin tarve jälkikäteiselle valvonnalle vähenee, veroilmoitusten laatu paranee, verotuspäätösten ennakoitavuus lisääntyy ja resursseja säästyy niin tilitoimistoissa, yrityksissä kuin Verohallinnossakin.

Kategoriat

Yhteyshenkilöt

Jari Seppä

Jari Seppä

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja 050 348 1064
Juha Kartano

Juha Kartano

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintä-​ ja markkinointijohtaja 050 360 9720

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon yritysten valtakunnallinen toimialajärjestö

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon palveluja tarjoavien auktorisoitujen tilitoimistojen ja taloushallinnon palveluja tarjoavien yritysten valtakunnallinen toimialajärjestö. Liitto edustaa noin 600 auktorisoitua taloushallinnon yritystä ja palvelukeskusta sekä 50 yhteistyöjäsentä. Yli puolet suomalaisista yrityksistä käyttää Taloushallintoliittoon kuuluvaa tilitoimistoa.

Taloushallintoliitto
Salomonkatu 17 A 11. krs
00100 Helsinki