Verohallinnon suunnitelma maksuttomasta kirjanpito-ohjelmistosta herättää kommentteja

Julkaisimme elokuussa ennakkotietoa Verohallinnon suunnitelmista tarjota suomalaisille mikroyrityksille käyttöön maksuton kirjanpito-ohjelmisto. Tiedote löytyy Taloushallintoliiton sivuilta. Tiedotteen lopusta löydätte runsaasti tilitoimistojen varsin kriittisiä kommentteja hankkeesta.

Verohallinto on päättänyt lähteä hakemaan poliittista päätöstä tämän hankkeen viemiseksi eteenpäin. Asiasta on syytä käydä rakentavaa mutta kriittistä keskustelua. Keskustelun avaamiseksi pyysimme Verohallintoa tiivistämään näkemyksensä siitä, millaista ohjelmistoa ollaan rakentamassa ja mitkä ovat hankkeen perustelut. Taloushallintoala ja ohjelmistoala laativat vastineensa Verohallinnon esitykseen.

Löydät kaikki nämä näkemykset Tilitoimistossa-lehden verkkosivuilta .  Keskustelu ja edunvalvonta jatkuu.

Johtava asiantuntija, taloushallinto Tilisanomat- ja Tilitoimistossa-lehden päätoimittaja 050 597 0223