Vastaa tulorekisterin asiakastyytyväisyyskyselyyn

Vastaa tulorekisterin asiakastyytyväisyyskyselyyn

Tulorekisteri kerää tietoa käyttökokemuksesta ja käyttäjätyytyväisyydestä kyselyn avulla. Kyselyn vastauksia hyödynnetään tulorekisterin kehittämisessä. Kyselyyn voi vastata 20.12.2019 asti.

Kyselyyn toivotaan vastauksia niiltä henkilöiltä, jotka ovat ilmoittaneet tietoja tulorekisteriin ja käyttäneet tulorekisterin sähköistä asiointipalvelua. Kysely on suunnattu tilitoimistoille, yrityksen edustajille ja kotitaloustyönantajille. Tiedon käyttäjille ja ohjelmistotaloille tullaan lähettämään erikseen omat kyselylinkit.

Lue tulorekisterin uutinen aiheesta täältä. Pääset vastaamaan kyselyyn täältä.

Eija Männistö

Johtava asiantuntija, henkilöstöhallinto 0400 574 768