Ohita
Valtionhallinto hyväksyy toistaiseksi myös Eurooppa-normia vastaamattomia vanhempia verkkolaskuversioita

Uutinen -

Valtionhallinto hyväksyy toistaiseksi myös Eurooppa-normia vastaamattomia vanhempia verkkolaskuversioita

Valtionhallinto hyväksyy toistaiseksi myös Eurooppa-normia vastaamattomia vanhempia verkkolaskuversioita. Alunperin eurooppalaisen standardin piti tulla pakolliseksi valtionhallintoa laskutettaessa 1.4.2020 alkaen.

Yrityksiä ja elinkeinonharjoittajia kannustetaan siirtymään Eurooppa-normin mukaiseen laskutukseen mahdollisimman pian. Valtionhallinto ymmärtää kuitenkin koronaviruksen mukanaan tuomat haasteet yritykselle ja on päättänyt omalta osaltaan helpottaa yritysten selviämistä hyväksymällä toistaiseksi myös Eurooppa-normia vastaamattomia, vanhempia verkkolaskuversioita.

– Tämä on yksi konkreettinen keino, jolla Suomen valtio tukee koronaviruksen vuoksi vaikeuksissa olevia yrityksiä sekä palvelusektorilla toimivia, Valtiokonttorin maksuliikepäällikkö Keijo Kettunen sanoo.

Lue lisää: https://www.valtiokonttori.fi/uutinen/valtionhallinto-hyvaksyy-toistaiseksi-myos-eurooppa-normia-vastaamattomia-vanhempia-verkkolaskuversioita/

Aiheet

Alueet

Yhteyshenkilöt

Janne Fredman

Janne Fredman

Taloushallinnon johtava asiantuntija Tilisanomat-lehden päätoimittaja 050 597 0223

Liittyvä sisältö

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon yritysten valtakunnallinen toimialajärjestö

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon palveluja tarjoavien auktorisoitujen tilitoimistojen ja taloushallinnon palveluja tarjoavien yritysten valtakunnallinen toimialajärjestö. Liitto edustaa noin 600 auktorisoitua taloushallinnon yritystä ja palvelukeskusta sekä 50 yhteistyöjäsentä. Yli puolet suomalaisista yrityksistä käyttää Taloushallintoliittoon kuuluvaa tilitoimistoa.

Taloushallintoliitto
Salomonkatu 17 A 11. krs
00100 Helsinki