Ohita
Valintakori – merkittävää kehitystä Suomi.fi-valtuuksien hallintaan

Uutinen -

Valintakori – merkittävää kehitystä Suomi.fi-valtuuksien hallintaan

DVV on julkaissut hiljattain uuden valintakori-toiminnon Suomi.fi-valtuuksien hallintaan. Ominaisuus on kehitetty tilitoimistojen toiveiden perusteella ja sitä on jo pilotoitu tilitoimistoissa. Palaute on positiivista. Valintakori-toiminto tehostaa tilitoimiston työtä erityisesti silloin, kun asiakasyritysten edustamisvaltuudet on annettu työntekijöittäin.

Suomi.fin valintakori-toiminnalla tilitoimisto voi hoitaa kätevästi esimerkiksi seuraavia tilanteita:

  • tilitoimisto haluaa jatkaa asiakkailta saatuja asiointivaltuuksia ennen kuin nykyiset valtuudet päättyvät.
  • tilitoimisto on pyytänyt uudelta asiakkaalta asiointivaltuuksia ja haluaa antaa valmiiksi kyseisen asiakkaan asioita hoitaville työntekijöille edustamisvaltuudet.
  • tilitoimisto on saanut asiakkailta uusia asiointivaltuuksia ja antaa kerralla kaikille kyseistä asiakkuutta hoitaville työntekijöille edustamisvaltuuden uusien asiointivaltuuksien perusteella.
  • asiakkuus on päättynyt ja tilitoimisto haluaa mitätöidä samalla kertaa kaikki asiakkaalta saadut asiointivaltuudet sekä työntekijöille annetut kyseisen asiakkaan edustamisvaltuudet.

Lue lisää DVV:n Suomi.fi-sivuilta kohdasta ”voinko pyytää useita valtuuksia kerralla”. Sivulta esimerkkejä yritysvaltuuksista löydät lisää esimerkkejä valintakorin hyödyntämistavoista.

Kategoriat

Yhteyshenkilöt

Janne Fredman

Janne Fredman

Taloushallinnon johtava asiantuntija Tilisanomat-lehden päätoimittaja 050 597 0223

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon yritysten valtakunnallinen toimialajärjestö

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon palveluja tarjoavien auktorisoitujen tilitoimistojen ja taloushallinnon palveluja tarjoavien yritysten valtakunnallinen toimialajärjestö. Liitto edustaa noin 600 auktorisoitua taloushallinnon yritystä ja palvelukeskusta sekä 50 yhteistyöjäsentä. Yli puolet suomalaisista yrityksistä käyttää Taloushallintoliittoon kuuluvaa tilitoimistoa.

Taloushallintoliitto
Salomonkatu 17 A 11. krs
00100 Helsinki