Uudistettu Hyvä tilinpäätöstapa pienille yrityksille -kirja on tilattavissa

Uudistettu Hyvä tilinpäätöstapa pienille yrityksille -kirja on tilattavissa

Olemme julkaisseet 10. painoksen suositusta Hyvä tilinpäätöstapa pienille yrityksille -kirjasta. Kirjan on kirjoittanut KLT, KTM Jouko Karttunen. Kirjaa voi nyt tilata.

Hyvä tilinpäätöstapa pienille yrityksille on kattava opas tilinpäätöksen tekijälle. Käytännönläheinen käsikirja auttaa kirjanpitäjän ja tilinpäättäjän työssä. Kirja sisältää:

• Selkeitä esimerkkejä
  • Hyviä ohjeita ja suosituksia
  • Tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen tarkistuslistan

Taloushallintoliiton jäsentoimistoihin lähetetään yksi jäsenyyteen kuuluva kirja suoraan painosta automaattisesti.

Tilaa kirja tästä

Aiheet