Ohita
TYVI-palvelut ja Ilmoitin.fi vuonna 2021

Uutinen -

TYVI-palvelut ja Ilmoitin.fi vuonna 2021

Katsolle ei jatkoaikaa TYVI-palveluissa

Katson käyttö TYVI-palveluissa päättyy 31.12.2020. Jos teet vielä veroilmoituksia TYVI-palvelun kautta, varmista omalta kirjanpito-ohjelmistotoimittajaltasi tai TYVI-operaattoriltasi, miten veroilmoitukset hoidetaan vuoden 2021 puolella. Verohallinto on jo runsaan vuoden ajan tarjonnut Apitamo PKI -rajapintaa, jonka kautta useimmista kirjanpito-ohjelmistoista voi lähettää suoraan ilmoituksia. (Verohallinnon tiedossa on, että myös TYVI-operaattorit siirtyvät käyttämään tunnistautumisessa Apitamo PKI:ta Katson päättyessä.) Lue lisää Apitamo PKI:sta  tiedotteestamme toukokuulta.

Ilmoitin.fissä käytössä sekä Suomi.fi-tunnistus että Katso 30.4.2021 asti

Kuten muissakin Verohallinnon ilmoituskanavissa, myös Ilmoitin.fi-palvelussa Katso toimii 30.4.2021 asti. Jos tallennat tiedostoja Ilmoitin.fin kautta, tunnistaudu Suomi.fillä tai Katsolla. Ilmoitin.fissä ei pääsääntöisesti ilmoitustilanteessa tarkisteta valtuuksia, joten pelkkä tunnistautuminen riittää.

Kategoriat

Yhteyshenkilöt

Janne Fredman

Janne Fredman

Taloushallinnon johtava asiantuntija Tilisanomat-lehden päätoimittaja 050 597 0223

Liittyvä sisältö

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon palveluja tarjoavien auktorisoitujen tilitoimistojen ja konsulttiyritysten valtakunnallinen toimialajärjestö.

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon palveluja tarjoavien auktorisoitujen tilitoimistojen ja konsulttiyritysten valtakunnallinen toimialajärjestö. Liitto edustaa noin 600 auktorisoitua taloushallinnon yritystä ja palvelukeskusta. Jäsenyritykset hoitavat 140 000 suomalaisen pk-yrityksen ja yhteisön taloushallintoa.

Taloushallintoliitto
Salomonkatu 17 A 11. krs
00100 Helsinki