Ohita
Toimialan liikevaihto kasvoi 3,9 prosenttia vuonna 2021

Uutinen -

Toimialan liikevaihto kasvoi 3,9 prosenttia vuonna 2021

Kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelujen liikevaihto kasvoi viime vuonna yhteensä 3,9 prosenttia edellisvuoteen verrattuna, kertoo Tilastokeskuksen tuore suhdannekatsaus. Alan liikevaihdon kasvu oli maltillista ensimmäisen puolen vuoden aikana (+ 2,2 %), mutta jälkimmäisellä puolivuotisjaksolla kasvu nousi 5,8 prosenttiin.

Tammi-maaliskuussa liikevaihto oli lähellä vuodentakaista tasoa. Liikevaihdon kasvu voimistui loppuvuotta kohden: kasvua toisella neljänneksellä 4,2 prosenttia, kolmannella 5,5 prosenttia ja viimeisellä neljänneksellä 6,1 prosenttia.

Taloushallintoalan liikevaihdon kehitys v. 2021

Seuraava tietojen päivitys on syyskuussa, jolloin tarkastellaan Kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelujen liikevaihdon tiedot kesäkuulle 2022 saakka.

Lähde: Tilastokeskus / Asiakaskohtainen suhdannepalvelu

Aiheet

Kategoriat

Yhteyshenkilöt

Jari Seppä

Jari Seppä

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja 050 348 1064
Juha Kartano

Juha Kartano

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintä-​ ja markkinointijohtaja 050 360 9720

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon yritysten valtakunnallinen toimialajärjestö

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon palveluja tarjoavien auktorisoitujen tilitoimistojen ja taloushallinnon palveluja tarjoavien yritysten valtakunnallinen toimialajärjestö. Liitto edustaa noin 600 auktorisoitua taloushallinnon yritystä ja palvelukeskusta sekä 50 yhteistyöjäsentä. Yli puolet suomalaisista yrityksistä käyttää Taloushallintoliittoon kuuluvaa tilitoimistoa.

Taloushallintoliitto
Salomonkatu 17 A 11. krs
00100 Helsinki