Ohita
Tili-instituuttisäätiön stipendit opiskelijoille vuonna 2021

Uutinen -

Tili-instituuttisäätiön stipendit opiskelijoille vuonna 2021

Taloushallintoliiton yhteydessä toimiva Tili-instituuttisäätiö myöntää vuosittain stipendejä yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen ansioituneille opiskelijoille, joiden pro gradun/opinnäyteyön aihe liittyy taloushallinnon kehittämiseen. Tänä vuonna Tili-instituuttisäätiö myönsi stipendejä 10 500 € edestä, yhteensä 28 opinnäytetyölle ja pro gradu -tutkielmalle.

Tili-instituuttisäätiön myöntämän stipendin suuruus on pro gradu -tutkielmasta 500 € ja ammattikorkeakoulun opinnäytetyöstä 350 €.

Voit tutustua mielenkiintoisiin tutkielmiin ja niiden aiheisiin sivuillamme.

Vuonna 2021 stipendin saivat seuraavat henkilöt:

Eino Heinonen
Anisa Hokkinen
Krista Hurmalainen
Jenna Järvinen
Mikaela Järvinen
Iina-Maarit Kaipio
Ella Karjalainen
Saku Koivulahti
Liida Kumpulainen
Jenna Laurila
Janina Lehikoinen
Anita Montonen
Riina Ojala
Mimmi Pummila
Essi Rainio
Jonna Ranne
Essi Rantala
Annasofia Rapala
Anu-Maarit Rissanen
Elina Saarikoski
Nina Salminen
Tuuli Soranummi
Tea Suikki
Reetta Suominen
Miia Uittomäki
Jenny Virtanen
Arttu Äijälä

Stipendiä voi hakea seuraavan kerran vuoden 2022 keväällä. Jos olet ensi vuonna valmistuva opiskelija, hae stipendiä! Voit myös vinkata mahdollisuudesta eteenpäin. Lisätietoa stipendin hakemisesta ja taloushallintoalan opiskelusta löydät sivuiltamme.

Linkit

Kategoriat

Yhteyshenkilöt

Liittyvä sisältö

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon palveluja tarjoavien auktorisoitujen tilitoimistojen ja konsulttiyritysten valtakunnallinen toimialajärjestö.

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon palveluja tarjoavien auktorisoitujen tilitoimistojen ja konsulttiyritysten valtakunnallinen toimialajärjestö. Liitto edustaa noin 600 auktorisoitua taloushallinnon yritystä ja palvelukeskusta. Jäsenyritykset hoitavat 140 000 suomalaisen pk-yrityksen ja yhteisön taloushallintoa.

Taloushallintoliitto
Salomonkatu 17 A 11. krs
00100 Helsinki