Taloushallintoliitto sai jäsenkokouksessa mandaatin edistää jäsenkunnan laajentamista

Taloushallintoliiton tarkoitus on koko taloushallintoalan tukeminen, alan houkuttelevuuden lisääminen ja asiantuntijoiden auttaminen. Tätä tarkoitusta varten jäsenkokous antoi Taloushallintoliitolle mandaatin valmistella jäsenkunnan laajentamista. Tulemme yhdessä nykyisten jäsentemme kanssa pohtimaan ja valmistelemaan erilaisia malleja, joiden avulla saisimme ottaa jäseniksi myös muita, kuin auktorisoituja taloushallinnon palveluyrityksiä. Asia tullaan käsittelemään tarkemmin syksyllä olevassa jäsenkokouksessa.

Myös henkilöt tiiviimmin mukaan Taloushallintoliiton toimintaan

Taloushallintoliitto tulee erilaisin keinoin osallistamaan yritysjäsenten lisäksi myös henkilöitä liiton toimintaan. Teemme toimenpiteitä, joilla saamme taloushallinnon nykyiset sekä tulevat ammattilaiset tiiviimmin mukaan. Haluamme tehdä enemmän yhteistyötä erityisesti niiden KLT- ja PHT-asiantuntijoiden kanssa, jotka eivät ole töissä jäsentoimistoissamme, ja ovat siten joiltain osin palveluidemme saavuttamattomissa. Asiaa edistetään alkavalla kaudella 2021-2022.

Osaaminen, alan vetovoima ja vahva vaikuttaminen ovat tulevan toimintakauden keskiössä

Taloushallintoliitto tulee kehittämään alan vetovoimaisuutta muun muassa tekemällä aktiivisempaa oppilaitosyhteistyötä yhdessä jäsenten kanssa ja kehittämällä Taloushallinnon työ ja tulevaisuus -konseptia. Lisäksi tulemme kokoamaan palvelumme helpommin saavutettavaksi ja parantamaan verkkoasiointia huomattavasti.

Edunvalvonnassamme keskitymme edelleen siihen, että yrityksillä ja tilitoimistoilla on mahdollisuus tehokkaaseen taloushallintoon ja sitä tukee muun muassa mahdollistava ja ennakoitava lainsäädäntö, ennustettava ja oikeusvarma toimintaympäristö sekä toimivat infrastruktuurit.

Jari Seppä

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja 050 348 1064