Rahanpesun estäminen – uusi ohje kirjanpitäjille julkaistu

Rahanpesun estäminen – uusi ohje kirjanpitäjille julkaistu

Aluehallintovirasto on julkaissut uuden ohjeen kirjanpitäjille rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisestä. Ohje täydentää aluehallintoviraston aiemmin julkaisemaa yleisohjetta ESAVI/22775/2019.

Uudessa ohjeessa käsitellään kirjanpitäjien toimintaan liittyviä keskeisiä toimia rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisestä (444/2017) annetun lain soveltamiseksi käytännössä.

Ohje on saatavilla aluehallintoviraston sivuilla suomeksi ja ruotsiksi.

Johtava asiantuntija, taloushallinto Tilisanomat-lehden päätoimittaja 050 597 0223