Ohita
PHT-asiantuntijarekisteri on julkaistu – PHT-koulutusohjelman suorittaneita pyydetään ilmoittautumaan mukaan

Uutinen -

PHT-asiantuntijarekisteri on julkaistu – PHT-koulutusohjelman suorittaneita pyydetään ilmoittautumaan mukaan

Tili-instituuttisäätiön hallinnoima PHT-tutkinto siirtyy tänä vuonna ylläpidon alaiseksi asiantuntijatutkinnoksi. Samassa yhteydessä aloitetaan myös PHT-asiantuntijarekisterin julkaiseminen. Asiasta on tiedotettu muun muassa viime viikolla ilmestyneessä Tilitoimistossa-lehdessä.

Ensimmäisten ylläpitoon ilmoittautuneiden nimet ja asuinkunnat on nyt julkaistu PHT-asiantuntijoiden rekisterissä Taloushallintoliiton sivuilla.

Jos olet suorittanut Taloushallintoliiton tai jonkun muun koulutuksen järjestäjän PHT-koulutusohjelman, olet tervetullut mukaan ylläpitoon ja asiantuntijarekisteriin. Koulutusohjelman on täytettävä Tili-instituuttisäätiön vaatimukset.

Muun kuin Taloushallintoliiton PHT-koulutusohjelman suorittaneita PHT-asiantuntijoita pyydetään ilmoittautumaan mukaan vuoden 2019 loppuun mennessä. Tämän jälkeen mukaan pääsee vain Tili-instituuttisäätiön järjestämän PHT-tentin kautta.

Voit ilmoittautua mukaan täällä. Tili-instituuttisäätiö on ilmoittautuneisiin yhteydessä ja pyytää tarvittaessa nähtäväksi PHT-koulutusohjelmasta saadut todistukset.

PHT-ylläpidon alkamisesta tiedotetaan myöhemmin keväällä.

Linkit

Kategoriat

Yhteyshenkilöt

Jari Seppä

Jari Seppä

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja 050 348 1064
Juha Kartano

Juha Kartano

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintä-​ ja markkinointijohtaja 050 360 9720

Liittyvä sisältö

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon yritysten valtakunnallinen toimialajärjestö

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon palveluja tarjoavien auktorisoitujen tilitoimistojen ja taloushallinnon palveluja tarjoavien yritysten valtakunnallinen toimialajärjestö. Liitto edustaa noin 600 auktorisoitua taloushallinnon yritystä ja palvelukeskusta sekä 50 yhteistyöjäsentä. Yli puolet suomalaisista yrityksistä käyttää Taloushallintoliittoon kuuluvaa tilitoimistoa.

Taloushallintoliitto
Salomonkatu 17 A 11. krs
00100 Helsinki