Ohita
Palkka-ammattilaiset arvioivat käyttämänsä palkkaohjelmistot

Uutinen -

Palkka-ammattilaiset arvioivat käyttämänsä palkkaohjelmistot

Taloushallintoliitto vertaili palkkahallinnon ohjelmistoja kysymällä niiden käyttäjiltä mielipiteitä ohjelmistoista. Tyytyväisimpiä vastaajat olivat ohjelmistojen helppokäyttöisyyteen ja niiden mahdollistamaan tehokkaaseen työskentelyyn.

Tyypillisesti palkanlaskijat käyttävät vain yhtä ohjelmistoa. Neljä yleisimmin käytettyä ohjelmistoa tässä kyselyssä olivat Mepco, Netvisor, Procountor ja Visma Fivaldi. Vastauksia kyselyyn saatiin yli 500. Joidenkin ohjelmistojen kohdalla vastaajamäärä oli kuitenkin hyvin pieni. Tästä johtuen julkaistuissa tuloksissa nimetään vain parhaiten menestyneet ohjelmistot ja annetaan kokonaiskuva ohjelmistokentästä käyttäjille.

Artikkeli on julkaistu Tilitoimistossa-lehdessä 2/2021 ja on luettavissa verkossa https://tilitoimistossa.taloushallintoliitto.fi/palkkahallinto/palkkaohjelmistoissa-kehityspotentiaalia

Painetussa lehdessä Kuva 6 oli väärässä kohdassa. Se koskee ohjelmistojen hinta-laatusuhteen arviointia.

Kategoriat

Yhteyshenkilöt

Eeva Lyytinen

Eeva Lyytinen

Kehityspäällikkö Tilitoimiston laatu ja osaaminen 050 549 5086
Janne Fredman

Janne Fredman

Taloushallinnon johtava asiantuntija Tilisanomat-lehden päätoimittaja 050 597 0223
Eija Männistö

Eija Männistö

Palkka-​ ja henkilöstöhallinnon johtava asiantuntija 0400 574 768

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon yritysten valtakunnallinen toimialajärjestö

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon palveluja tarjoavien auktorisoitujen tilitoimistojen ja taloushallinnon palveluja tarjoavien yritysten valtakunnallinen toimialajärjestö. Liitto edustaa noin 600 auktorisoitua taloushallinnon yritystä ja palvelukeskusta sekä 50 yhteistyöjäsentä. Yli puolet suomalaisista yrityksistä käyttää Taloushallintoliittoon kuuluvaa tilitoimistoa.

Taloushallintoliitto
Salomonkatu 17 A 11. krs
00100 Helsinki