Seuraa Taloushallintoliitto

Osallistu taloushallintoalan ammattitutkimukseen ja voita koulutusta

Uutinen   •   Marras 05, 2020 11:15 EET

Vastaa taloushallintoalan osaajia, palkkoja ja ammatillista kehittymistä koskevaan kyselyyn! Vastaamalla annat tärkeän panoksesi taloushallintoalan ammatin tutkimiseen ja osallistut koulutusarvontaan!

Tutkimuksen toteuttaa Taloushallintoliitto. Julkaisemme tutkimustuloksia verkkosivuillamme sekä Tilitoimistossa-lehdessä. Annettuja tietoja ei yhdistetä yksittäisiin henkilöihin eikä yrityksiin. Julkaisemme vain sellaisia tuloksia, joista yksittäiset vastaajat tai yritykst eivät ole tunnistettavissa.

Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme osallistumisen Tili- ja veropäivät koulutustilaisuuteen. Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti.

Vastaa kyselyyn 13.11. mennessä.

Vastaa kyselyyn

Taloushallintoliiton jäsentoimistojen johtajat ovat saaneet sähköpostilla ohjeet osallistumiseen 2.11.