Ohita
Osallistu taloushallintoalan ammattitutkimukseen ja voita koulutusta

Uutinen -

Osallistu taloushallintoalan ammattitutkimukseen ja voita koulutusta

Vastaa taloushallintoalan osaajia, palkkoja ja ammatillista kehittymistä koskevaan kyselyyn! Vastaamalla annat tärkeän panoksesi taloushallintoalan ammatin tutkimiseen ja osallistut koulutusarvontaan!

Tutkimuksen toteuttaa Taloushallintoliitto. Julkaisemme tutkimustuloksia verkkosivuillamme sekä Tilitoimistossa-lehdessä. Annettuja tietoja ei yhdistetä yksittäisiin henkilöihin eikä yrityksiin. Julkaisemme vain sellaisia tuloksia, joista yksittäiset vastaajat tai yritykst eivät ole tunnistettavissa.

Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme osallistumisen Tili- ja veropäivät koulutustilaisuuteen. Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti. 

Vastaa kyselyyn 13.11. mennessä. 

Vastaa kyselyyn

Taloushallintoliiton jäsentoimistojen johtajat ovat saaneet sähköpostilla ohjeet osallistumiseen 2.11.

Kategoriat

Yhteyshenkilö/-t

Eeva Lyytinen

Eeva Lyytinen

Kehitysasiantuntija Tilitoimiston laatu ja osaaminen 050 549 5086

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon palveluja tarjoavien auktorisoitujen tilitoimistojen ja konsulttiyritysten valtakunnallinen toimialajärjestö.

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon palveluja tarjoavien auktorisoitujen tilitoimistojen ja konsulttiyritysten valtakunnallinen toimialajärjestö. Liitto edustaa noin 800 auktorisoitua taloushallinnon yritystä. Jäsenyritykset hoitavat 140 000 suomalaisen pk-yrityksen ja yhteisön taloushallintoa.

Taloushallintoliitto
Salomonkatu 17 A 11. krs
00100 Helsinki