Ohita
OP ei ole enää Verohallinnon maksuliikennepankki – älä maksa veroja vanhoilla maksunsaajatiedoilla

Uutinen -

OP ei ole enää Verohallinnon maksuliikennepankki – älä maksa veroja vanhoilla maksunsaajatiedoilla

Nyt on aika toimia, jos sinulla tai yritykselläsi on vanha, jo poistunut Verohallinnon OP:n tilinumero tallennettuna maksujärjestelmään tai verkkopankkiin maksunsaajaksi. Vero jää tällöin maksamatta ja alkaa heti keräämään viivästyskorkoa.

Verohallinto ohjeistaa tarkistamaan, ettei verkkopankkiin ole tallennettu verojen maksua varten virheellistä tilinumeroa. Verohallinnon OP:n tilinumero on poistunut käytöstä vuonna 2020. Verohallinnon OP:n tilinumerolle tulevat maksut palautuvat takaisin maksajalle 1.6.2021 alkaen.

Jos OP:n pankkitili on verkkopankin tai muun järjestelmän maksunsaajatiedoissa, poista se ja korvaa Verohallinnon Danske Bankin tai Nordean tilinumerolla. Verkkolaskuna tai e-laskuna vastaanotettavissa verojen laskuissa pankkitilitiedot ovat oikein. OmaVeron kautta maksetut maksut ohjautuvat automaattisesti oikealle Verohallinnon tilille.

Linkit

Tunnisteet

Yhteyshenkilö/-t

Markku Ojala

Markku Ojala

Johtava asiantuntija, verotus 050 586 7973

Julkaisuun liittyvää sisältöä:

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon palveluja tarjoavien auktorisoitujen tilitoimistojen ja konsulttiyritysten valtakunnallinen toimialajärjestö.

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon palveluja tarjoavien auktorisoitujen tilitoimistojen ja konsulttiyritysten valtakunnallinen toimialajärjestö. Liitto edustaa noin 800 auktorisoitua taloushallinnon yritystä. Jäsenyritykset hoitavat 140 000 suomalaisen pk-yrityksen ja yhteisön taloushallintoa.

Taloushallintoliitto
Salomonkatu 17 A 11. krs
00100 Helsinki