Ohita
Olisitko sinä kiinnostunut paikasta Taloushallintoliiton hallituksessa?

Uutinen -

Olisitko sinä kiinnostunut paikasta Taloushallintoliiton hallituksessa?

Haluatko näköalapaikalle, joka avartaa näkemyksiä taloushallintoalasta ja sen kehityksestä ja tarjoaa mahdollisuuden vaikuttaa toimialan, yhdistyksen ja jäsenten asioihin käytännössä?

Haemme hallitukseen uusia henkilöitä, jotka ovat kiinnostuneita toimimaan Taloushallintoliiton luottamustoimessa syyskuussa 2020 alkavalla kaksivuotiskaudella. Jäsenkokouksessa Turussa 31.8.2020 valitaan hallitukselle puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja korkeintaan 4 uutta hallituksen jäsentä. Jos olet kiinnostunut luottamustehtävästä tai haluat ehdottaa henkilöä, olethan yhteydessä allekirjoittaneisiin mahdollisimman pian.

Taloushallintoliiton vaalivaliokunta, Antti Aho (pj), Mikko Akselin, Ilse Alander, Riikka Lehtinen ja Urpo Salo, muodostaa kaikista ehdotetuista henkilöistä oman ehdotuksensa jäsenkokoukselle etukäteen. Yhdistyksen jäsenet voivat jäsenkokouksessa tehdä myös muita ehdotuksia hallituksen jäseniksi, joita ei tarvitse etukäteen ilmoittaa. Mikäli ehdotuksia on enemmän kuin täytettäviä paikkoja, järjestetään äänestys. Jäsenkokouksessa vain yhdistyksen varsinaisilla jäsenillä on äänioikeus, mutta läsnäolo- ja puheoikeus on myös yhteistyöjäsenten edustajilla.

Nykyisen hallituksen puheenjohtaja Antti Rantalainen on ilmoittanut, että on käytettävissä neljännelle jatkokaudelle. Varapuheenjohtaja Tuomas Tahvanaiselle tulee 6 vuotta hallituksessa täyteen, eikä hän siten voi enää asettua ehdolle hallituksen jäseneksi. Nykyisen hallituksen jäsenistä erovuorossa ovat Max Gylling, Ulrika Lindblad, Päivi Pitkänen ja Jari Seppä, jotka ovat kaikki ilmoittaneet olevansa käytettävissä seuraavalle jatkokaudelle. Hallituksessa jatkavat Antti Aho, Elmeri Linnera, Anu Tieaho ja Jussi Uotila.

Lähetä ehdotuksesi lyhyine perusteluineen sähköpostilla allekirjoittaneille 1.6.2020 mennessä.

Antti Aho, vaalivaliokunnan puheenjohtaja
antti.aho@talenom.fi
p. 041 545 6767

Antti Soro, toimitusjohtaja
antti.soro@taloushallintoliitto.fi
p. 050 516 3388

Yhteyshenkilö/-t

Jari Seppä

Jari Seppä

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja 050 348 1064
Riikka Hirsimäki

Riikka Hirsimäki

Lehdistön yhteyshenkilö Johtaja, viestintä ja julkaisut 050 307 0890

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon palveluja tarjoavien auktorisoitujen tilitoimistojen ja konsulttiyritysten valtakunnallinen toimialajärjestö.

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon palveluja tarjoavien auktorisoitujen tilitoimistojen ja konsulttiyritysten valtakunnallinen toimialajärjestö. Liitto edustaa noin 800 auktorisoitua taloushallinnon yritystä. Jäsenyritykset hoitavat 140 000 suomalaisen pk-yrityksen ja yhteisön taloushallintoa.

Taloushallintoliitto
Salomonkatu 17 A 11. krs
00100 Helsinki