Ohita
KLT-tentin pääsyvaatimuksia kevennettiin - tentti edelleen yhtä vaativa kuin ennen

Uutinen -

KLT-tentin pääsyvaatimuksia kevennettiin - tentti edelleen yhtä vaativa kuin ennen

Nyt merkonomit voivat osallistua KLT-tenttiin 3 vuoden työkokemuksella yhdessä yliopisto- ja ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneiden kanssa. Tentin vaativuus pysyy ennallaan.

Tenttiä pääsee suorittamaan, kun sinulla on yliopistotutkinto, ammattikorkeakoulututkinto tai merkonomin tutkinto laskentatoimen suuntautumisesta. Tutkinnon lisäksi sinulla pitää olla hyväksyttävää työkokemusta taloushallinnon työtehtävistä vähintään 3 vuotta.

KLT-tutkinto on taloushallintoalan asiantuntijatutkinto ja arvostettu merkki ammattitaidosta. Se kertoo korkeasta laskenta- ja vero-osaamisen tasosta.

Tutkinnon suorittaneille tarjotaan mielenkiintoisia ja haasteellisia työtehtäviä ja heillä on keskimäärin parempi palkka kuin niillä laskenta-ammattilaisilla, jotka eivät ole tutkintoa suorittaneet.

Tutkinnon merkitystä kuvaa myös se, että tilitoimisto voi hakea auktorisoiduksi Taloushallintoliiton jäseneksi vain silloin, kun tilitoimistolla on KLT-tutkinnon suorittanut vastuuhenkilö.

HAE NYT – Tentti on 1.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä

Tentti sisältää kirjallisia tehtäviä laskentatoimen ja oikeustieteen aloilta. Tentti kestää koko päivän ja siihen valmistaudutaan itsenäisesti opiskellen.

Tutkinnon hyväksytysti suorittanut saa käyttää nimitystä KLT-kirjanpitäjä tai lyhennettä KLT.

Hakuaika päättyy 2.4.2018 klo 16.00.

Lue lisää

Linkit

Aiheet

Tunnisteet

Yhteyshenkilö/-t

Kati Stenman

Kati Stenman

Jäsen- ja auktorisointivastaava 040 742 8142

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon palveluja tarjoavien auktorisoitujen tilitoimistojen ja konsulttiyritysten valtakunnallinen toimialajärjestö.

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon palveluja tarjoavien auktorisoitujen tilitoimistojen ja konsulttiyritysten valtakunnallinen toimialajärjestö. Liitto edustaa noin 800 auktorisoitua taloushallinnon yritystä. Jäsenyritykset hoitavat 140 000 suomalaisen pk-yrityksen ja yhteisön taloushallintoa.

Taloushallintoliitto
Salomonkatu 17 A 11. krs
00100 Helsinki