Ohita
KLT- ja PHT-tentit suoritetaan sähköisesti vuonna 2022

Uutinen -

KLT- ja PHT-tentit suoritetaan sähköisesti vuonna 2022

Tili-instituuttisäätiön hallituksessa on päätetty, että talous- ja palkkahallinnon KLT- ja PHT-asiantuntijatutkinnot suoritetaan sähköisellä tentillä vuonna 2022. Tähän asti eri paikkakunnilla järjestetyssä tenttitilaisuudessa tenttikysymykset on jaettu osallistujille paperilla ja kysymyksiin on vastattu erillisille vastauslomakkeille käsin kirjoittamalla. Ensi vuonna tentit digitalisoidaan ja tentit suoritetaan erillisellä Tili-instituuttisäätiön tenttialustalla.

Tenttien sähköistämisen tarkoituksena on tarjota KLT- ja PHT-asiantuntijoiksi tähtääville sujuvampi ja tehokkaampi tenttikokemus, joka vastaa paremmin nykypäivän työelämän käytäntöjä.

Hyvän tenttikokemuksen varmistamiseksi haemme koulutuskoordinaattoria, joka tulee tentin kehittämisen sekä uuden sähköisen tenttialustan käyttöönoton lisäksi vastaamaan Tili-instituuttisäätiön asiantuntijapätevyyksistä.

Haku tehtävään on nyt auki ja etenemme hakuprosessissa heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuksesi heräsi, tutustu ilmoitukseen ja laita hakemus tulemaan mahdollisimman pian! Lue lisää avoimesta työpaikasta.

Haku vuoden 2022 KLT- ja PHT-tutkintoihin aukeaa alkuvuodesta 2022 ja tiedotamme samalla lisää tentin suorittamisesta, sen teknisistä vaatimuksista ja muista yksityiskohdista.

Yhteyshenkilöt

Jari Seppä

Jari Seppä

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja 050 348 1064

Liittyvä sisältö

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon palveluja tarjoavien auktorisoitujen tilitoimistojen ja konsulttiyritysten valtakunnallinen toimialajärjestö.

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon palveluja tarjoavien auktorisoitujen tilitoimistojen ja konsulttiyritysten valtakunnallinen toimialajärjestö. Liitto edustaa noin 600 auktorisoitua taloushallinnon yritystä ja palvelukeskusta. Jäsenyritykset hoitavat 140 000 suomalaisen pk-yrityksen ja yhteisön taloushallintoa.

Taloushallintoliitto
Salomonkatu 17 A 11. krs
00100 Helsinki