Ohita
KLT-hakemusten määrä hätyytelee ennätystä

Uutinen -

KLT-hakemusten määrä hätyytelee ennätystä

KLT-hakemusten määrä on noussut vuosi vuodelta. Tänä vuonna hakemuksia tuli miltei 500, mikä on korkein hakijamäärä kahteentoista vuoteen. KLT-lautakunta tulee käsittelemään kaikki hakemukset kokouksessaan toukokuussa, minkä jälkeen hakemuksen lähettäneille lähetetään tieto KLT-tenttiin pääsystä. KLT-tentti pidetään Helsingissä Messukeskuksessa 2.10.2017.

KLT on taloushallintoalan asiantuntijatutkinto ja arvostettu merkki ammattitaidosta. KLT-tutkintoa suorittamaan voidaan hyväksyä henkilö, jolla on riittävä kaupallinen koulutus ja usean vuoden käytännön työkokemus. KLT-tutkinto edellyttää haltijaltaan tentin läpäisemisen lisäksi jatkuvaa ammattitaidon ylläpitämistä. Maassamme on tällä hetkellä 2841 KLT-tutkinnon suorittanutta henkilöä, jotka voivat käyttää nimensä yhteydessä nimitystä KLT-kirjanpitäjä tai lyhennettä KLT.

Tunnisteet

Yhteyshenkilö/-t

Jari Seppä

Jari Seppä

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja 050 348 1064
Riikka Hirsimäki

Riikka Hirsimäki

Lehdistön yhteyshenkilö Johtaja, viestintä ja julkaisut 050 307 0890

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon palveluja tarjoavien auktorisoitujen tilitoimistojen ja konsulttiyritysten valtakunnallinen toimialajärjestö.

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon palveluja tarjoavien auktorisoitujen tilitoimistojen ja konsulttiyritysten valtakunnallinen toimialajärjestö. Liitto edustaa noin 800 auktorisoitua taloushallinnon yritystä. Jäsenyritykset hoitavat 140 000 suomalaisen pk-yrityksen ja yhteisön taloushallintoa.

Taloushallintoliitto
Salomonkatu 17 A 11. krs
00100 Helsinki