Kirjanpito- ja tilipäätöspalveluiden toimialan liikevaihto jatkoi kasvuaan kuluvana vuonna

Kirjanpito- ja tilinpäätöspalveluiden liikevaihdon kehitys jatkoi kasvuaan edellisten vuosien tapaan vuonna 2017. Toimialan liikevaihto kasvoi vuoden 2017 tammi-kesäkuussa 3,8 prosenttia ja vuoden jälkimmäisellä vuosipuoliskolla 3,1 prosenttia vuotta aiempaan verrattuna. Koko vuonna 2017 toimialan liikevaihto kasvoi 3,5 prosenttia verrattuna edelliseen vuoteen.

Kuluvan vuoden alkupuolella liikevaihdon kehitys jatkui positiivisena. Tammi-kesäkuussa 2018 liikevaihto kasvoi 4,9 prosenttia vuoden takaiseen verrattuna.

Lähde: Tilastokeskus

Jari Seppä