Kirjanpito- ja tilinpäätöspalveluiden liikevaihdon kehitys jatkoi kasvuaan

Kirjanpito- ja tilinpäätöspalveluiden liikevaihdon kehitys jatkoi kasvuaan

Kirjanpito- ja tilinpäätöspalveluiden liikevaihdon kehitys jatkoi kasvuaan vuoden 2016 loppupuolella.

Liikevaihto kasvoi vuoden 2016 kolmannella vuosineljänneksellä 3,0 prosenttia verrattuna vuoden takaiseen arvoon. Viimeisellä vuosineljänneksellä kasvu oli 2,6 prosenttia vuoden takaisesta. Kokonaisuudessaan liikevaihto nousi vuoden 2016 jälkimmäisellä vuosipuoliskolla 2,8 prosenttia verrattuna edelliseen vuoteen. Vuositasolla liikevaihdon kasvu oli 2,7 prosenttia, joka on 1 prosenttiyksikön alhaisempi kuin vuonna 2015.

Lähde: Tilastokeskus / suhdannepalvelu

Aiheet