Kattava selvitys ohjelmistojen verkkolaskuvalmiuksista Tieken sivuilla

Kattava selvitys ohjelmistojen verkkolaskuvalmiuksista Tieken sivuilla

Valtiokonttori ja eräät muut suuret laskujen vastaanottajat ovat ilmoittaneet vaativansa keväästä alkaen eurooppalaisen standardin mukaisia verkkolaskuja. Tämä edellyttää laskutusohjelmistolta valmiutta tuottaa suomalaisten verkkolaskustandardien TEAPPSXML ja Finvoice versioita 3.0.

Tieken verkkolaskufoorumin Timo Simell on tehnyt Herkuleen urotyön ja kerännyt ohjelmistotaloilta tiedot niiden ohjelmistojen verkkolaskuvalmiuksista. Löydät tiedot Tieken verkkolaskufoorumin sivuilta. Vinkkaa sivustosta myös asiakkaillesi!

Tietoa eurooppalaisen standardin mukaisesta verkkolaskutuksesta löydät Tilisanomista.

Johtava asiantuntija, taloushallinto Tilisanomat- ja Tilitoimistossa-lehden päätoimittaja 050 597 0223