Ohita
Katso-valtuuksien käyttö päättyy myös Verohallinnon palveluissa 31.8.2021

Uutinen -

Katso-valtuuksien käyttö päättyy myös Verohallinnon palveluissa 31.8.2021

Katso-palvelun käyttö päättyy OmaVerossa, tulorekisterissä ja muissa Verohallinnon sähköisissä asiointipalveluissa 31.8.2021. Nyt tieto on siis varma, vahvistettu ja lopullinen.

OmaVeroon kirjaudutaan edelleen noin 25 000 kertaa kuussa Katso-tunnuksella. Vastaavasti tulorekisteriin kirjaudutaan Katsolla noin 1 000 kertaa kuussa. Tulorekisterin pienempi kirjautumismäärä johtuu siitä, että suuri osa tulorekisteri-ilmoituksista tehdään suoraan ohjelmistosta rajapinnan kautta. Jonkun verran siis Suomi.fi-valtuuksia on vielä tekemättä.

Suomalaisilla yrityksillä tilanne on hyvä. Suurimmat haasteet ovat edelleen maatalous- ja metsäyhtymät, yhdistykset, säätiöt, y-tunnukselliset kuolinpesät ja ulkomaalaiset yritykset.

Voit lukea kattavan koosteen Katso --> Suomi.fi -siirtymästä DVV:n sivuilta.

Kategoriat

Yhteyshenkilöt

Janne Fredman

Janne Fredman

Taloushallinnon johtava asiantuntija Tilisanomat-lehden päätoimittaja 050 597 0223

Liittyvä sisältö

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon palveluja tarjoavien auktorisoitujen tilitoimistojen ja konsulttiyritysten valtakunnallinen toimialajärjestö.

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon palveluja tarjoavien auktorisoitujen tilitoimistojen ja konsulttiyritysten valtakunnallinen toimialajärjestö. Liitto edustaa noin 600 auktorisoitua taloushallinnon yritystä ja palvelukeskusta. Jäsenyritykset hoitavat 140 000 suomalaisen pk-yrityksen ja yhteisön taloushallintoa.

Taloushallintoliitto
Salomonkatu 17 A 11. krs
00100 Helsinki