Katso-tunnuksille jatkoaikaa myös tulorekisterissä

Katso-tunnuksille jatkoaikaa myös tulorekisterissä

Tulorekisterihanke on päättänyt, että myös Katso-palvelun valtuutusta voi käyttää tulorekisterin valtuutusasioissa 31.12.2019 asti.

Tulorekisterihanke kuitenkin suosittelee Suomi-fi-valtuuksien tekemistä hyvissä ajoin.

Katso-palvelua voi olla tarpeellista hyödyntää esimerkiksi silloin, jos yritys tai organisaatio tekee paljon valtuutuksia. Tällöin valtuutukset voi tehdä Katso-palvelun massavaltuutusta hyödyntäen. Valtuutukset tehdään Katso-palvelussa tulorekisterin valtuuskoodeilla Palkkatietojen ilmoittaminen ja Palkkatietojen katselu.

Lue alkuperäinen tiedote

Eija Männistö