Ohita
Katso-tunnistetta ja Katso-valtuuksia voi käyttää Verohallinnon asiointipalveluissa ja tulorekisterissä 31.8.2021 asti

Uutinen -

Katso-tunnistetta ja Katso-valtuuksia voi käyttää Verohallinnon asiointipalveluissa ja tulorekisterissä 31.8.2021 asti

Katso-tunnistetta ja Katso-valtuuksia voi käyttää Verohallinnon asiointipalveluissa ja tulorekisterissä vielä 31.8.2021 asti.

"Päädyimme myöntämään Katso-palvelun käyttäjille vielä neljä kuukautta lisäaikaa siirtyä Digi- ja väestötietoviraston ylläpitämään Suomi.fi-palveluun. Haluamme Verohallinnossa varmistaa, että Katso-palvelua yhä käyttävät ehtivät saada Suomi.fi-valtuudet kuntoon, eikä sähköinen asiointi missään vaiheessa katkea", kertoo johtaja Saku Airosmaa. 

Verohallinnon uutinen löytyy tästä linkistä. Taloushallintoliitto on toistuvasti muistuttanut Suomi.fi-palvelusta vastaavaa Digi- ja väestötietovirastoa (DVV) siitä, että jatkuva deadlinejen siirtely ei yksin riitä. DVV:n on resursoitava virkailijavaltuutusten käsittely ja neuvonta asianmukaisesti, niin että ulkomaiset yritykset, metsätilat, julkishallinnon yksiköt ja "hankalat tapaukset" saadaan vietyä Suomi.fihin kohtuuvaivalla ja kohtuullisessa aikataulussa. 

Kiitämme Verohallintoa avusta tässä asiassa. Ilman Verohallinnon DVV:lle tarjoamaa apua tilitoimistot olisivat suossa kainaloitaan myöten.

Linkit

Kategoriat

Yhteyshenkilöt

Janne Fredman

Janne Fredman

Taloushallinnon johtava asiantuntija Tilisanomat-lehden päätoimittaja 050 597 0223

Liittyvä sisältö

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon palveluja tarjoavien auktorisoitujen tilitoimistojen ja konsulttiyritysten valtakunnallinen toimialajärjestö.

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon palveluja tarjoavien auktorisoitujen tilitoimistojen ja konsulttiyritysten valtakunnallinen toimialajärjestö. Liitto edustaa noin 600 auktorisoitua taloushallinnon yritystä ja palvelukeskusta. Jäsenyritykset hoitavat 140 000 suomalaisen pk-yrityksen ja yhteisön taloushallintoa.

Taloushallintoliitto
Salomonkatu 17 A 11. krs
00100 Helsinki