Ohita
Juha Sihvonen on aloittanut Taloushallintoliiton koulutusliiketoiminnan johtajana

Uutinen -

Juha Sihvonen on aloittanut Taloushallintoliiton koulutusliiketoiminnan johtajana

KTM, HK Juha Sihvonen on aloittanut Taloushallintoliiton koulutusliiketoiminnan johtajana 12.3.2018. Sihvonen vastaa tehtävässään liiton koulutustarjonnasta ja osaamisen kehittämisen palveluista.

Sihvonen on työskennellyt erilaisissa taloushallinnon, liiketoiminnan kehittämisen ja johtamisen tehtävissä eri yrityksissä, mm. ICT-koulutusliiketoiminnan ja taloushallinnon palvelutuotannon alalla.

”Olen innoissani uudesta työyhteisöstäni ja vastuullisesta tehtävästäni. Vastuullani tulevat olemaan liiton koulutustarjonta ja osaamisen kehittämisen palvelut. Tarkoituksemme on kehittää liiton tarjontaan uusia osaamisen kehittämisen muotoja. Haluan tavata mahdollisimman paljon taloushallinnon ammattilaisia sekä tilitoimistojen johtoa, ja kuulla toimistojen osaamistarpeista” Sihvonen kertoo.

Yhteyshenkilöt

Juha Sihvonen

Juha Sihvonen

Johtaja, asiakkuudet ja myynti 0400 599 579

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon yritysten valtakunnallinen toimialajärjestö

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon palveluja tarjoavien auktorisoitujen tilitoimistojen ja taloushallinnon palveluja tarjoavien yritysten valtakunnallinen toimialajärjestö. Liitto edustaa noin 600 auktorisoitua taloushallinnon yritystä ja palvelukeskusta sekä 50 yhteistyöjäsentä. Yli puolet suomalaisista yrityksistä käyttää Taloushallintoliittoon kuuluvaa tilitoimistoa.

Taloushallintoliitto
Salomonkatu 17 A 11. krs
00100 Helsinki