Ilmoittaudu tulorekisterin asiakasraateihin 22.11.2019 mennessä

Tulorekisteri perustaa tilitoimistoille, ohjelmistotaloille sekä muille ilmoittajille omat erilliset asiakasraadit. Raatien avulla tulorekisteri kerää palautetta palvelujen ja toiminnan kehittämiseen. Raadissa oleville voidaan lähettää myös kyselyitä ja ehdotuksia kommentoitavaksi. Raatien toimikausi on kaksi vuotta.

Raadit aloittavat toimintansa marraskuussa 2019 ja kokoontuvat vähintään kaksi kertaa vuodessa. Raadit pidetään verkkokokouksina (Skype), jotka kestävät noin 1 - 1,5 tuntia.

Mukaan valitaan  enintään 100 tilitoimistoa tilitoimistoraatiin ja ohjelmistoraatiin 20 ohjelmistotaloa. Muiden ilmoittajien raatiin valitaan myös enintään 100 osallistujaa. Raateihin valituille ilmoitetaan erikseen valinnasta.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 22.11.2019 oheisesta linkistä.

Eija Männistö

Johtava asiantuntija, henkilöstöhallinto 0400 574 768