Ohita
Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan Suomi.fi-webinaariin

Uutinen -

Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan Suomi.fi-webinaariin

Katso-valtuuksien käyttö loppuu tämänhetkisen tiedon mukaan 2020 lopussa. Suomi.fi-valtuuksien hankinta asiakkailta on aiheellista aloittaa viimeistään nyt. Yhdistyksetkin on saatu Suomi.fi-valtuuksien piiriin, ja kesäkuussa käynnistyy virkailijavaltuutuspalvelu, jossa loputkin y-tunnukselliset yhteisöt voivat antaa Suomi.fi-valtuutuksen edustajalleen. Lisätietoja löytyy 8.5. julkaistusta tiedotteestamme.

Taloushallintoliitto, Digi- ja väestötietovirasto DVV ja Verohallinto järjestävät kaksi maksutonta webinaaria tilitoimistoille. Webinaarien sisältö on molemmissa ajankohdissa sama eli voit valita itsellesi sopivamman. Webinaarit aloitetaan lyhyellä Suomi.fi-tilannekatsauksella, minkä jälkeen keskustellaan esimerkiksi seuraavista aiheista:

  • Mitä virkailijavaltuutus tarkoittaa ja miten sitä käytännössä hyödynnetään?
  • Miten ulkomaiset nimenkirjoittajat toimivat?
  • Keiden pitää jatkossakin asioida paperilla?

Ajankohdat:

  • Torstai 4.6.2020 klo 15–16.30
  • Maanantai 15.6.2020 klo 12–13.30

Ilmoittautumaan pääset täältä. Valitse ilmoittautumissivulta, kumpana päivänä osallistut webinaariin.

Linkit

Yhteyshenkilö/-t

Janne Fredman

Janne Fredman

Johtava asiantuntija, taloushallinto Tilisanomat- ja Tilitoimistossa-lehden päätoimittaja 050 597 0223

Julkaisuun liittyvää sisältöä:

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon palveluja tarjoavien auktorisoitujen tilitoimistojen ja konsulttiyritysten valtakunnallinen toimialajärjestö.

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon palveluja tarjoavien auktorisoitujen tilitoimistojen ja konsulttiyritysten valtakunnallinen toimialajärjestö. Liitto edustaa noin 800 auktorisoitua taloushallinnon yritystä. Jäsenyritykset hoitavat 140 000 suomalaisen pk-yrityksen ja yhteisön taloushallintoa.

Taloushallintoliitto
Salomonkatu 17 A 11. krs
00100 Helsinki