Asiointiroolin valinta helpottuu OmaVerossa

Asiointiroolin valinta helpottuu OmaVerossa

Toisen henkilön tai yrityksen puolesta asiointia OmaVerossa selkeytetään 15.12.2018.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että OmaVeroon kirjautumisen jälkeen aukeavalta sivulta voi heti valita, haluaako hoitaa OmaVerossa omia veroasioita vai valtuutettuna toisen henkilön tai yrityksen veroasioita.

Näin ollen esimerkiksi tilitoimiston kirjanpitäjä pystyy paremmin pitämään erillään näkymät omien ja asiakkaiden veroasioiden hoitamiseen.

Lue lisää Verohallinnon sivuilta

Yhteyshenkilöt

Markku Ojala

Verotuksen johtava asiantuntija 050 586 7973

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon yritysten valtakunnallinen toimialajärjestö

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon palveluja tarjoavien auktorisoitujen tilitoimistojen ja taloushallinnon palveluja tarjoavien yritysten valtakunnallinen toimialajärjestö. Liitto edustaa noin 600 auktorisoitua taloushallinnon yritystä ja palvelukeskusta sekä 50 yhteistyöjäsentä. Yli puolet suomalaisista yrityksistä käyttää Taloushallintoliittoon kuuluvaa tilitoimistoa.