Asiointiroolin valinta helpottuu OmaVerossa

Asiointiroolin valinta helpottuu OmaVerossa

Toisen henkilön tai yrityksen puolesta asiointia OmaVerossa selkeytetään 15.12.2018.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että OmaVeroon kirjautumisen jälkeen aukeavalta sivulta voi heti valita, haluaako hoitaa OmaVerossa omia veroasioita vai valtuutettuna toisen henkilön tai yrityksen veroasioita.

Näin ollen esimerkiksi tilitoimiston kirjanpitäjä pystyy paremmin pitämään erillään näkymät omien ja asiakkaiden veroasioiden hoitamiseen.

Lue lisää Verohallinnon sivuilta

Markku Ojala