Ohita
Ari Lahdenkauppi Taloushallintoliittoon

Uutinen -

Ari Lahdenkauppi Taloushallintoliittoon

Ari Lahdenkauppi aloitti Taloushallintoliitossa tarkastuspäällikkönä syyskuussa. Ennen Taloushallintoliittoon siirtymistä Ari toimi yrityskonsulttina Konsulttitoimisto Seppo Hoffrénilla.

Arilla on kokemusta tilitoimiston johtamisesta, esimiestehtävistä tilitoimistossa sekä prosessien kehittämisestä ja laatujärjestelmien käyttöönotosta. Koulutukseltaan Ari on tuotantotalouden diplomi-insinööri sekä KLT. Ari tulee kehittämään muun muassa tilitoimistotarkastusta.

Ari on innokas urheilun harrastaja. Hän osallistuu vuosittain muun muassa Kalevan Kierrokselle, joka on kuuden kestävyyslajin kunto- ja urheilutapahtuma. Tänä vuonna Ari oli suunnistamassa Jukolan viestissä 25. kertaa.

Kategoriat

Yhteyshenkilöt

Jari Seppä

Jari Seppä

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja 050 348 1064
Juha Kartano

Juha Kartano

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintä-​ ja markkinointijohtaja 050 360 9720

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon yritysten valtakunnallinen toimialajärjestö

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon palveluja tarjoavien auktorisoitujen tilitoimistojen ja taloushallinnon palveluja tarjoavien yritysten valtakunnallinen toimialajärjestö. Liitto edustaa noin 600 auktorisoitua taloushallinnon yritystä ja palvelukeskusta sekä 50 yhteistyöjäsentä. Yli puolet suomalaisista yrityksistä käyttää Taloushallintoliittoon kuuluvaa tilitoimistoa.

Taloushallintoliitto
Salomonkatu 17 A 11. krs
00100 Helsinki