Seuraa Taloushallintoliitto

Uusi ohje Verohallinnolta: Asiakkaan maksun käyttäminen eri veroille

Uutinen   •   Maalis 27, 2018 10:34 EEST

Verohallinto on julkaissut uutta ohjeistusta OmaVero-palvelussa käsiteltävien verojen maksamista varten. Ohje koskee osakeyhtiöitä, osuuskuntia, yhdistyksiä ja säätiöitä.

Eri verolajeilla on omat viitenumeronsa. Viitenumero määrää, mille verolle/veroille maksu kulloinkin käytetään. Omat viitenumeronsa ovat esimerkiksi näillä verolajeilla:

• oma-aloitteiset verot
  • osakeyhtiöiden ja muiden yhteisöjen tuloverot: ennakot, lisäennakot ja jäännösvero
  • perintövero
  • lahjavero

Myös palautuksen ajankohta ja palautusraja vaikuttavat verojen käyttöjärjestykseen. Verohallinnossa on työn alla myös ohje palautusten käsittelystä.

Lue ohjeistus Verohallinnon sivuilta

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://uutiset.taloushallintoliitto.fi/fi/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.