Ohita
Tilitoimisto, oletko jo ilmoittautunut rahanpesun valvontarekisteriin? Nyt sen voi tehdä

Uutinen -

Tilitoimisto, oletko jo ilmoittautunut rahanpesun valvontarekisteriin? Nyt sen voi tehdä

Aluehallintoviraston rahanpesurekisteriin voi nyt ilmoittautua osoitteessa: https://sahkoinenasiointi.ahtp.fi/fi/palvelut. Ilmoittautumisen ohje löytyy täältä.

Ilmoitusten käsittelyssä on ruuhkaa, joten älkää ihmetelkö, jos ilmoituksenne jää tilaan ”käsittelyssä”.

Haluamme vielä muistuttaa, että suurin osa tilitoimistoista ei ole yrityspalvelun tarjoajia ja näin ollen rekisteröintimaksu on 200 euroa. Tilitoimisto voidaan luokitella yrityspalvelun tarjoajaksi, jos se tarjoaa asiakkaalleen tai muulle taholle osoitteen lakisääteisen rekisteröinnin tarpeeseen. Käytännössä näin voi käydä, jos suomalaisen yhteisön osoitteeksi esimerkiksi kaupparekisteriin merkitään tilitoimiston osoite. Jos esimerkiksi asiakkaan laskut ohjataan tilitoimiston postilokeroon, kyse ei ole lakisääteisestä rekisteröinnistä.

Katso myös aiemmat Taloushallintoliiton rahanpesurekisteriä koskevat tiedotteet alta.

Yhteyshenkilöt

Janne Fredman

Janne Fredman

Taloushallinnon johtava asiantuntija Tilisanomat-lehden päätoimittaja 050 597 0223

Liittyvä sisältö

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon yritysten valtakunnallinen toimialajärjestö

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon palveluja tarjoavien auktorisoitujen tilitoimistojen ja taloushallinnon palveluja tarjoavien yritysten valtakunnallinen toimialajärjestö. Liitto edustaa noin 600 auktorisoitua taloushallinnon yritystä ja palvelukeskusta sekä 50 yhteistyöjäsentä. Yli puolet suomalaisista yrityksistä käyttää Taloushallintoliittoon kuuluvaa tilitoimistoa.

Taloushallintoliitto
Salomonkatu 17 A 11. krs
00100 Helsinki