Seuraa Taloushallintoliitto

Taloushallintoliitto Opetushallituksen työelämätoimikuntaan

Uutinen   •   Tammi 15, 2018 15:23 EET

Opetushallitus on julkistanut työelämätoimikuntien kokoonpanot. Taloushallintoliiton toimitusjohtaja Antti Soro on nimetty liiketoiminnan AT työelämätoimikuntaan.

Työelämätoimikuntien tehtävänä on osallistua näyttöjen toteutukseen ja osaamisen arvioinnin laadun varmistamiseen. Jos työelämätoimikunta havaitsee tutkintojen järjestämisessä puutteita, niistä toimitetaan tieto opetus- ja kulttuuriministeriölle. Työelämätoimikunnat voivat antaa myös lausuntoja opetus- ja kulttuuriministeriölle osaamisen arvioinnin toteutussuunnitelmista. Lisäksi työelämätoimikunnat osallistuvat ammatillisen koulutuksen tutkintorakenteen ja tutkintojen perusteiden kehittämiseen sekä käsittelevät opiskelijan osaamisen arviointia koskevat oikaisupyynnöt.

Kommentit (0)

Lisää kommentti