Seuraa Taloushallintoliitto

Taloushallintoliitto on esittänyt Verohallinnolle sanktiomaksujen poistamista koronavirustilanteen mahdollisesti pahentuessa

Uutinen   •   Maalis 12, 2020 13:33 EET

On mahdollista, että yksittäisen tilitoimiston tai pahassa tapauksessa alan toiminta halvaantuu koronaepidemian vuoksi. Olemme ehdottaneet, että Verohallinto poistaisi sanktiomaksut määräaikaisesti tilanteen pahentuessa.

Tilannehan voi olla se, että tilitoimiston toiminta estyy viranomaismääräyksellä karanteenitoimenpiteenä, jolloin sanktioiden periminen olisi erityisen kohtuutonta. Arviolta 80 % kirjanpidoista hoidetaan edelleen perinteisesti ainakin osin paperiaineiston pohjalta, joten näiden asiakkaiden hoitaminen etänä ei ole mahdollista.

Tiedotamme lisää, kun saamme Verohallinnon näkemyksen.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.