Ohita
Suomi.fi-valtuuksien ja valtuuspyyntöjen CSV-sisäänluvun kuvallinen ohje

Uutinen -

Suomi.fi-valtuuksien ja valtuuspyyntöjen CSV-sisäänluvun kuvallinen ohje

Kerroimme aiemmassa uutisessa DVV:n tilitoimistojen tarpeisiin kehittämästä valtuustietojen sisäänluvusta csv-tiedostosta. Nyt DVV on julkaissut toiminnosta kuvallisen ohjeen. Ohje on tämän tiedotteen liitteenä ja se tulee lähipäivinä myös DVV:n sivuille. Pari huomiota:

  • Sisäänlukua on jo käytetty tilitoimistoissa ja kokemukset ovat pääosin hyviä.
  • Muista että tiedoston merkistön pitää olla UTF-8 ja se ei saa olla ANSI. Excelissä tallennus tapahtuu oletuksena ANSI-merkistöllä mutta voit valita UTF-8 merkistön. Tallennustapa vaihtelee excelin eri versioissa.

Sisäänluku toimii käytännössä parhaiten csv-exportin pohjalta. Aiemmassa uutisessa esimerkki käyttökohteesta – tulorekisteri-ilmoittamisen valtuuksien pohjalta samoille asiakkaille valtuuspyyntö KELA-asiointeihin.

Linkit

Yhteyshenkilöt

Janne Fredman

Janne Fredman

Taloushallinnon johtava asiantuntija Tilisanomat-lehden päätoimittaja 050 597 0223

Liittyvä sisältö

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon yritysten valtakunnallinen toimialajärjestö

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon palveluja tarjoavien auktorisoitujen tilitoimistojen ja taloushallinnon palveluja tarjoavien yritysten valtakunnallinen toimialajärjestö. Liitto edustaa noin 600 auktorisoitua taloushallinnon yritystä ja palvelukeskusta sekä 50 yhteistyöjäsentä. Yli puolet suomalaisista yrityksistä käyttää Taloushallintoliittoon kuuluvaa tilitoimistoa.

Taloushallintoliitto
Salomonkatu 17 A 11. krs
00100 Helsinki