Seuraa Taloushallintoliitto

Sähköinen tiedoksianto veroasioissa käyttöön 1.1.2019

Uutinen   •   Joulu 18, 2018 15:53 EET

Vuodenvaihteessa tulevat voimaan uudet säännökset sähköisestä tiedoksiannosta veroasioissa.

Verohallinto voi antaa päätökset ja muut asiakirjat verovelvolliselle tai tämän valtuuttamalle tiedoksi OmaVero-palvelussa, jos verovelvollinen on antanut tähän suostumuksensa. Tieto tästä tiedoksiannosta lähetetään verovelvollisen tai tämän valtuuttaman ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Verovelvollisen tai tämän valtuuttaman katsotaan saaneen tiedon kolmantena päivänä siitä, kun sähköposti on lähetetty.

Uudet säännökset perustuvat hallituksen esitykseen HE 140/2018.

Sähköisestä tiedoksiannosta, OmaVeron viesteistä ja Suomi.fi-viesteistä voit lukea lisää 17.1.2019 ilmestyvästä Tilisanomien numerosta 1/2019.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://uutiset.taloushallintoliitto.fi/fi/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.