Seuraa Taloushallintoliitto

Osallistu taloushallintoalan ammattitutkimukseen ja voita koulutusta

Uutinen   •   Joulu 13, 2018 10:18 EET

Vastaa taloushallintoalan osaajia, palkkoja ja ammatillista kehittymistä koskevaan kyselyyn! Vastaamalla annat tärkeän panoksesi taloushallintoalan ammatin tutkimiseen ja osallistut koulutusarvontaan!

Tutkimuksen toteuttaa Taloushallintoliitto. Julkaisemme tutkimustuloksia verkkosivuillamme sekä Tilisanomissa ja Tilitoimistossa-lehdessä. Annettuja tietoja ei yhdistetä yksittäisiin henkilöihin eikä yrityksiin. Raportissa julkaistaan vain sellaisia tuloksia, joista yksittäiset vastaajat tai yritykset eivät ole tunnistettavissa.

Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme Tili- ja veropäivät koulutustilaisuuden osallistumisen sekä 10 vapaavalintaista Taloushallintoliiton verkkokurssia. Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti.

Vastausaika päättyy 21.12.2018

Vastaa kyselyyn

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://uutiset.taloushallintoliitto.fi/fi/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.