Seuraa Taloushallintoliitto

Osallistu taloushallintoalan ammattitutkimukseen ja voita koulutusta

Uutinen   •   Joulu 13, 2018 10:18 EET

Vastaa taloushallintoalan osaajia, palkkoja ja ammatillista kehittymistä koskevaan kyselyyn! Vastaamalla annat tärkeän panoksesi taloushallintoalan ammatin tutkimiseen ja osallistut koulutusarvontaan!

Tutkimuksen toteuttaa Taloushallintoliitto. Julkaisemme tutkimustuloksia verkkosivuillamme sekä Tilisanomissa ja Tilitoimistossa-lehdessä. Annettuja tietoja ei yhdistetä yksittäisiin henkilöihin eikä yrityksiin. Raportissa julkaistaan vain sellaisia tuloksia, joista yksittäiset vastaajat tai yritykset eivät ole tunnistettavissa.

Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme Tili- ja veropäivät koulutustilaisuuden osallistumisen sekä 10 vapaavalintaista Taloushallintoliiton verkkokurssia. Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti.

Vastausaika päättyy 21.12.2018

Vastaa kyselyyn

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin <a href="http://uutiset.taloushallintoliitto.fi/fi/about/terms-and-conditions/privacy_policy">tietosuojakäytännön</a> mukaisesti.