Seuraa Taloushallintoliitto

Kooste viranomaisilmoittamisen kehityshankkeista ja suunnitelmista

Uutinen   •   Joulu 10, 2019 11:55 EET

Kokosimme tietoa eri viranomaistahojen suunnitelmista ja kehityshankkeista, jotka vaikuttavat yrityksiin ja tilitoimistoihin. Sijoitimme hankkeet aikajanalle parhaan tietomme tai arviomme mukaan. Lähivuosina on kenties luvassa pieniä tai suurempia muutoksia arvonlisäveroilmoittamiseen, reaaliaikaisempaa ennakonpidätystä, rakenteista tilinpäätöstä ja paljon muuta.

Kirjoituksessa esitetyt hankkeet eivät ole lukkoon lyötyjä ja aikataulut saattavat elää. Esimerkiksi Verohallinnolla on tarkoituksena kertoa suunnitelmistaan jo luonnosvaiheessa, jotta niihin voidaan ottaa kantaa ja käydä keskustelua. Tämä on kannatettava toimintamalli, joka auttaa hallitsemaan riskejä ja varautumaan muutoksiin ajoissa.

Lue kirjoitus Tilitoimistossa-lehdestä alla olevasta linkistä.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.