Seuraa Taloushallintoliitto

Antti Rantalainen valittiin Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajaksi

Uutinen   •   Loka 19, 2018 15:17 EEST

Taloushallintoliiton puheenjohtaja, tilitoimistoyrittäjä Antti Rantalainen on valittu Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajaksi liittokokouksessa 19.10.2018 Valtakunnallisilla yrittäjäpäivillä Turussa.

Rantalainen on KLT-kirjanpitäjä, KHT-tilintarkastaja, OTK ja Rantalainen tilitoimistokonsernin hallituksen puheenjohtaja. Rantalainen konserni toimii yli 40 paikkakunnalla ja on toimialan suurin kotimainen perheomisteinen yritys.

Rantalainen vaikuttaa aktiivisesti ja laajasti elinkeinoelämän järjestöissä ja hänelle myönnettiin keväällä 2017 kauppaneuvoksen arvonimi.

Antti Rantalainen: ”Yrittäjyys on vastuullinen tapa osallistua suomalaisten hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Yrittäjä ottaa vastuun itsestään ja on usein valmis kantamaan vastuuta toisista tarjoamalla työtä ja toimeentuloa. Työ on parasta hyvinvointia kaikille.”

Kommentit (0)

Lisää kommentti